Trasa Lewicy w województwie łódzkim - 17 marca

Już 17 marca (piątek) parlamentarna trasa Lewicy odwiedzi województwo łódzkie! To doskonała okazja do spotkań i rozmów o programie, bieżących sprawach i problemach z naszymi posłankami i posłami. Zapraszamy i do zobaczenia. Poniżej dokładne adresy miejsc spotkań.

Poranne spotkania na targowiskach

📍 Tomaszów Mazowiecki, godz. 8:30 - róg Placu Narutowicza i ul. Tkackiej.

📍 Bełchatów, godz. 8:30 - ul. Wojska Polskiego 34.

📍 Rawa Mazowiecka, godz. 8:30 - ul.Mickiewicza 28.

📍 Sieradz, godz. 8:30 - ul. Targowa 7.

📍 Wieluń, godz. 8:30 - ul. Zielona / Broniewskiego.

Wydarzenia w Łodzi z udziałem parlamentarzystek, parlamentarzystów, polityczek i polityków Lewicy

📍 Konferencja Prasowa, godz. 12:00 - Łódź, Przystanek Centrum (Stajnia Jednorożców).

📍 Zbiórka podpisów pod obywatelskim projektem ustawy Renta Wdowia, godz. 15:00 - Łódź, Przystanek Centrum (Stajnia Jednorożców).

Popołudniowe spotkania otwarte:

📍 Łódź, godz. 17:00 - Hotel Ambasador Premium, ul.Kilińskiego 145. Spotkanie z udziałem Wicemarszałka Sejmu RP Włodzimierza Czarzastego, posłanek i posłów Katarzyny Kotuli, Arkadiusza Iwaniaka, Marka Rutki Tomasza Treli i Wiceprzewodniczącej Nowej Lewicy Pauliny Piechny-Więckiewicz.

📍 Wieruszów, godz. 17:00 - Sala OSP Podzamcze, ul. Kępińska 1. Spotkanie z udziałem posłanek i posłów Katarzyny Kretkowskiej, Małgorzaty Prokop-Paczkowskiej, Krzysztofa Śmiszka, Zdzisława Wolskiego i Marka Dyducha.

📍 Zduńska Wola, godz. 17:00 - Biuro Poselskie Anity Sowińskiej ul. Sieradzka 6. Spotkanie z udziałem posłanki Agnieszki Dziemianowicz-Bąk i posłów Macieja Kopca, Wiesława Buża i Jacka Czerniaka.

📍 Kutno, godz. 17:00 - Kutnowski Dom Kultury, ul.Żółkiewskiego 4. Spotkanie z udziałem posłanek i posłów Anny-Marii Żukowskiej, Pauliny Matysiak, Adriana Zandberga, Macieja Koniecznego, Tadeusza Tomaszewskiego oraz polityczki i polityka Partii Razem Doroty Olko i Bartosza Gruceli.

📍 Skierniewice, godz. 17:00 - Skierniewice, Business Center ul.Stanisława Rybickiego 8 (Sala konferencyjna nr 435). Spotkanie z udziałem Posłanki Katarzyny Ueberhan i posłów Marcina Kulaska, Krzysztofa Gawkowskiego, Roberta Obaza i Pawła Krutula.

📍 Piotrków Trybunalski, godz. 18:00 - ul.Marii Skłodowskiej-Curie 3 , Mediateka 800-lecia. Spotkanie z udziałem europosła Roberta Biedronia, Senatora Wojciecha Koniecznego, oraz posłanek Joanny Scheuring-Wielgus, Wandy Nowickiej i Anity Sowińskiej.

Trasa Lewicy - 17 marca - województwo łódzkie

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!